Geen waar je moet beginnen met de  opties die er zijn op het gebied van een evenement party planning Of misschien weet je nog niet wat bij je past, maar in ieder geval wel wat je niét wilt. of juist weer wel  Ik help jou bij  het in kaart brengen van je wensen tot de volledige voorbereiding, uitvoering en afwerking van jouw event, en alles ertussenin. 

Hoe gaat dat in zijn werk?

 

Hoe gaat onze samenwerking in zijn werk?

 

eerste contactmoment:

 

 • Tijdens ons eerste contact moment gaan we rustig doornemen wat jullie wensen zijn, en wat je  graag zou willen. Als je dit niet weet gaan we eens rustig bedenken wat je allemaal wel mooi vindt en kun jij/ jullie je do en don'ts aangeven. en bespreken we wat praktische zaken. 
 • Daarna ontvang je als voorstel een op maat gemaakt moodboard met verschillende stijlen, zodat we gezamenlijk naar een mooi uitgangspunt kunnen werken.

 

OFFERTE:

Na het samen bepalen van de richtlijnen voor jouw event of bruiloft maak ik een  offerte, inventarisatielijst en actielijst op. Na jouw of jullie akkoord, ga ik aan de slag Ondertussen kun jij real-time meekijken met de vorderingen in de voorbereiding.

Tijdens het gehele proces blijven we in contact op de manier die jij prettig vindt. Bijvoorbeeld via Whatsapp, per mail, dagelijkse of  wekelijkse updates kan allemaal. Waar je voorkeur ook ligt de lijntjes tussen jou en mij zijn altijd kort. Op de dag van jouw event kun je mij inzetten als full service event manager die je alles uit handen neemt, of voor delen van de planning. Mocht jij toch een voorkeur hebben voor een bepaalde leverancier buiten mijn SECRET MAGICAL BOOK, dan kan dat natuurlijk ook geregeld worden.

 

LETS GET TO BUSINESS FIRST:

 

Ik ben een pro wanneer  ik het maximale uit een vooraf bepaald budget haal, dat scheelt. Om je toch een richtlijn te kunnen geven van de kosten voor mij als eventplanner of weddingplanner kun je ruwweg het volgende aanhouden qua uren:

 

Voor particulieren werk ik op basis van een uurtarief van € 75 per uur inclusief BTW. Voor zakelijke opdrachtgevers werk ik op basis van een uurtarief van € 80 per uur exclusief BTW. Bij het plannen van een evenement of bruiloft kan ik niet van tevoren op een blaadje presenteren hoeveel tijd er in gaat zitten, dat is tenslotte maatwerk en geheel afhankelijk van wat je allemaal wilt.

met maatwerk wordt jouw event of bruiloft uniek, bijzonder en bovenal persoonlijk. En dat telt toch?

 

 

 Locatiemanager 

 

 

 • Jij bereidt je event of bruiloft zelf voor.

 

 • Je stemt zelf alles af met leveranciers en de gasten.

 

 • Maar Luminous Ambiance laat de dag voor jou perfect verlopen:

 

 • ongeveer 12 tot 18 uur

Styling Locatiemanager 

 

 

 • Jij bereidt je event of bruiloft zelf voor.

 

 • Maar de complete styling en aansturing op de dag zelf laat je volledig door Luminous ambiance

 

 • uitvoeren: ongeveer 24- 32 uur

Full service planning van het evenement of bruiloft:

 

Dit garandeert het beste resultaat. Luminous ambiance 

 • regelt jouw evenement of bruiloft vanaf het eerste contactmoment tot het opruimen van de laatste rommel.

 

 • Jij hoeft niets meer te doen, behalve kiezen uit de voorstellen die je van Luminous ambiance ontvangt.
 • Daarna mag je lekker gaan genieten en dromen over deze onvergetelijke dag. 

 

 • Deze opdracht start met minimaal 40 uur, het maximum aantal uren is afhankelijk van het aantal dagen en de locatie van het evenement.